back

У Києві відбудеться форум-експозиція «Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури»

12 червня 2023

 

04 липня 2023 року відбудеться форум-експозиція «Технології будівництва та автономні рішення для відновлення інфраструктури» за адресою: Mercure Congress Centre, вул. Вадима Гетьмана, буд. 6, м. Київ. Локація повністю відповідає стандартам проведення заходів - наявність бомбосховища та незалежне електропостачання.

Основна мета заходу - створення майданчику для демонстрації рішень, технологій, матеріалів та продукції від вітчизняних та міжнародних компаній для відновлення та удосконалення пошкодженої інфраструктури.

Головні питання порядку денного:

  • з чого починати процес відновлення? Фіксація. Документація;
  • де взяти кошти? Державні програми. Міжнародна підтримка;
  • логістичні питання: техніка, обладнання, матеріали та персонал.

Експозиція буде супроводжуватися діловою програмою, яка сегментована паралельною роботою по тематичним напрямкам, а саме:

  • технології будівництва: інноваційні рішення та сучасні матеріали  - платформа для обміну думками, ідеями та досвідом між фахівцями будівельної галузі, підрядниками, інвесторами та владою щодо спільних дій та можливостей у відновленні пошкодженої інфраструктури;
  • енергетична інфраструктура: автономні рішення та енергоефективні технології - обговорення актуальних проблем та викликів, спричинених військовою агресією, пошук ефективних рішень та створення партнерства між учасниками: державними інституціями, представниками бізнесу, галузевими асоціаціями та донорськими програмами.

Захід проходить оффлайн. Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова!

Детальніше про подію за посиланням: https://forumua.technopolygon.com/

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/