back

Про стан захисних споруд району - тема засідання ТЕБ та НС

15 червня 2023

15 червня 2023 року під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Олега САВЛУЧИНСЬКОГО відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Одним із першочергових питань, озвученого в ході засідання, є шляхи термінового усунення недоліків, виявлених при проведенні комісійних обстежень захисних споруд цивільного захисту Прилуцького району.

Також висвітлено та обговорено ряд питань, які пов'язані із забезпеченням населення належним протипожежним захистом, зокрема, забезпечення пожежної та техногенної безпеки загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, які розташовані на території Прилуцького району, створення підрозділів місцевої пожежної охорони у сільській місцевості, вжиття заходів щодо утримання полігонів із збереження твердих побутових відходів у належному протипожежному стані та інші питання, які є вкрай важливими та потребують негайного вирішення.

За результатами обговорення прийняті чіткі рішення із визначеннями відповідних термінів, які покликані забезпечити виправлення усіх виявлених недоліків та унеможливити виникнення їх у подальшому.

 

https://legalaid.gov.ua/