back

В РДА відбулася нарада щодо стану розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг

16 червня 2023

 

16 червня за участю в.о. голови районної державної адміністрації Олега САВЛУЧИНСЬКОГО, начальника відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації Володимира БОБОШКА та представників Сухополов’янської, Яблунівської, Ладанської та Малодівицької територіальних громад відбулася робоча онлайн нарада під головуванням першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Костянтина МЕГЕМА по питанню відкриття центрів надання адміністративних послуг у  громадах області, де вони ще не функціонують.

Одним із першочергових питань, озвучених в ході наради, є виконання вимог законодавства щодо створення центрів надання адміністративних послуг. Також висвітлено та обговорено ряд питань, які пов’язані із розбудовою ЦНАП, зокрема стану розвитку мережі ЦНАП в області, рівень готовності до відкриття ЦНАП, проблемні питання, що виникають в ході роботи та експертна допомога громадам від проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» у створені ЦНАП.

За результатами обговорення прийняті чіткі рішення з визначенням термінів створення ЦНАП в районі, а саме: Сухополов’янській, Яблунівській, Ладанській та Малодівицькій громадах. Дане питання знаходиться на постійному контролі в районній державній адміністрації.

 

https://legalaid.gov.ua/