back

Стан робіт з облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у підпорядкованих закладах бюджетної сфери територіальних громад району обговорили в РДА

22 червня 2023

22 червня поточного року відбулася нарада по питанню стану робіт з облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у підпорядкованих закладах бюджетної сфери територіальних громад району.

У засіданні взяли участь представники Сухополов'янської, Парафіївської територіальних громад та Прилуцького відділення АТ «Чернігівгаз».

У ході засідання було обговорено проблемні питання, що стосуються облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у підпорядкованих закладах бюджетної сфери територіальних громад району.

За результатами засідання наради, з метою недопущення зриву опалювального періоду та забезпечення стабільного його проходження, вирішено максимально сконцентрувати всі зусилля на виконання вимог законодавства України в цьому напрямі та вжити всі дієві заходи для завершення робіт з облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у закладах бюджетної сфери району.

За інформацією відділу житлово-комунального

господарства, містобудування та

архітектури районної державної адміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/