back

Держслужбовці району відзначають професійне свято

23 червня 2023

23 червня відбулися районні урочистості з нагоди Дня Державної служби.

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання (держслужбовці територіальних органів центральних органів виконавчої влади та райдержадміністрації) звернувся в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації Олег САВЛУЧИНСЬКИЙ, який щиро привітав усіх з професійним святом - Днем державної служби.

«Державна служба є провідником положень Основного Закону в процесі утвердження та розвитку України як суверенної, демократичної, соціальної і правової держави. Особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норм Конституції та законів України, - зазначив Олег Савлучинський.      - Нехай Ваш професіоналізм, старанність, розуміння та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям, особливо в цей складний час, сповнений втрат, небезпек та випробувань.»

Нехай Ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Прилуччини, розв’язанню повсякденних проблем мешканців району.»

Вітаючи присутніх державних службовців з професійним святом, в.о. голови Прилуцької районної ради Сніжана ГОЛОВКІНА наголосила, що особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, жителів району.

З нагоди Дня державної служби керівники району вручили відзнаки обласної державної адміністрації, обласної ради, райдержадміністрації та районної ради державним службовцям району.

 
 
https://legalaid.gov.ua/