back

Урочистості з нагоди Дня Конституції України

28 червня 2023

 

28 червня за участю в.о. голови районної державної адміністрації Олега Савлучинського, в.о. керівника апарату райдержадміністрації Оксани Цівини, в райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України.

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання звернувся в.о. голови районної державної адміністрації Олег Савлучинський, який щиро привітав усіх з 27-ю річницею Конституції України, державним святом.

«В Основному Законі чітко зафіксовано, що Україна унітарна, суверенна, незалежна, демократична, соціальна, правова держава – рівний член світової спільноти. Саме таку державу ми будуємо і всі спроби рашистської недоімперії зупинити нас на цьому шляху приречені!

Нині конституційність та незалежність нашої держави бережуть для нас найхоробріші українці!

Щиро вдячний кожному солдату й офіцеру, добровольцям і працівникам правоохоронних органів, тим, хто в окопі на передовій і в тилу, усім волонтерам і лікарям, вчителям і підприємцям, благодійникам і всім тим, хто гордий бути українцем. Завдяки вашій звитязі, мужності й самовідданості Перемога щодень стає ближчою, а слово «Україна» викликає захоплення в усього світу!»,- зазначив Олег Савлучинський.

З нагоди Дня Конституції України Олег Савлучинський вручив відзнаки облдержадміністрації, райдержадміністрації представникам ЗСУ, правоохоронних органів та ДСНС.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://legalaid.gov.ua/