back

Формування та наповнення Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації - теа онлайн-наради в РДА

28 червня 2023

28 червня спеціалісти відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації за ініціативи в.о. начальника Управління містобудування та архітектури Сергія КУРЕНІ взяли участь у онлайн-навчанні щодо реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня 2023 року № 624.

В ході наради, в черговий раз, було акцентовано увагу на формуванні та наповненні Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації, дотриманні строків розгляду заяв, поданих громадянами до такого Реєстру, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 року № 381. Також учасники отримали роз’яснення щодо постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2023 року № 600 «Про затвердження Порядку надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна».

На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються, карта та текст

 

https://legalaid.gov.ua/