back

Обговорили підготовку теплових господарств соціально-важливих об’єктів району до опалювального періоду 2023/2024 років

13 липня 2023

13 липня в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації Олег САВЛУЧИНСЬКИЙ провів нараду з питання підготовки теплових господарств соціально-важливих об’єктів району до опалювального періоду 2023/2024 років та можливий перехід закладів бюджетної сфери на альтернативні види палива.

У нараді взяли участь завідувач Прилуцького сектору – старший державний інспектор з енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Чернігівській області Онищенко Петро Миколайович, представники органів місцевого самоврядування району.

У ході наради гостро ставилося питання щодо вжиття всіх дієвих заходів необхідних для підготовки теплових господарств соціально-важливих об’єктів територіальних громад району до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років.

Також було наголошено, що метою органів влади на місцях має бути зменшення споживання природного газу та впровадження альтернативних видів палива.

Завдяки співпраці учасників наради, з метою забезпечення своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та закладів бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років, визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення та наголошено на необхідності дотримання термінів при виконанні завдань.

 

За інформацією відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації

 

 

https://legalaid.gov.ua/