back

Проведено онлайн нараду з територіальними громадами

13 липня 2023

13 липня в.о. голови районної державної адміністрації Олег САВЛУЧИНСЬКИЙ провів онлайн-нараду за участю заступника голови Олесі Кісленко, начальника відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Володимира Бобошка, сільських, селищних, міських голів та представників громад з актуальних питань життєдіяльності населення.

На нараді були розглянуті питання: реалізації на території Прилуцького району Чернігівської області експериментального проєкту зі створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні; утилізації заборонених і непридатних до використання в сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин; формування продовольчого резерву в територіальних громадах району; створення комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджене майно внаслідок збройної агресії Російської Федерації; підготовки бюджетної сфери до опалювального сезону, проведення комплексу заходів в районі стосовно мобілізації та інше.

Крім того, враховуючи непоодинокі звернення територіальних громад, було обговорено питання щодо поводження з дикими тваринами (лисицями), що заходять в населені пункти громад, становлять загрозу життю і здоров’ю людей. З метою вжиття заходів реагування запропоновано підняти дане питання на черговому засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Прилуцькій районній державній адміністрації.

 

https://legalaid.gov.ua/