back

Вшановуємо пам’ять загиблих українських воїнів у російсько-українській війні, згадуємо і низько вклоняємося сім’ям загиблих героїв

28 липня 2023

Цього дня ми, українці, відзначаємо важливу дату – День Української Державності. Чому ця дата для всіх нас особлива? Усе очевидно – ми громадяни могутньої держави, яка існувала на цій землі з давніх-давен, яку з давніх-давен намагались підкорити, поневолити й знищити! Але це нікому не вдалось – наші пращури в усі часи відбивали ворожі навали та атаки, захищали наші землі, пишались своїми здобутками та зуміли зберегти державність, пильно оберігаючи її протягом усіх віків.

Україна – це країна, історичне коріння якої глибоко сягає в тисячолітнє минуле. Це держава, у якій почалась історія незламності, якою нині захоплюється уся Європа й весь світ.

Сьогодні ми знову вимушені захищати нашу державність та незалежність зі зброєю в руках. П’ятсот дев’ятнадцять днів Україна захищає себе та весь світ. Кожен новий день протистояння для нашої країни є по праву Днем Державності. Бо кожного дня ми б’ємося, щоб усі на планеті нарешті зрозуміли: ми не колонія і не частина чужих імперій, не «землі у складі», а вільна, самостійна, суверенна, неподільна й незалежна держава.

Вбережемо свою країну.

Вбережемо своє право бути вільними людьми незалежної країни.

Дякуємо кожному, для кого стало справою честі виконати свій конституційний обов’язок у спротиві російському вторгненню.

Сьогодні важливо вшанувати пам’ять загиблих українських воїнів у російсько-українській війні, згадати і низько вклонитися сім’ям загиблих героїв.

З цієї нагоди сьогодні начальник Прилуцької районної військової адміністрації Володимир Чернов поклав квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО на центральній площі м. Прилуки та до пам’ятника Тарасу Шевченку (м. Прилуки, вул. Київська, 288).

Слава Україні!

 

https://legalaid.gov.ua/