back

В Погребівській сільській раді відбулися загальні збори громадян

14 березня 2013

14 березня 2013 року відбувся схід уповноважених представників громади села Погреби. У сході громади взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, заступник голови районної ради Синенко М.Г.,господарючі суб’єкти: Крило М.Г. – СФГ «Світанок», Крило В.Г. – СФГ «Зоря», Мринський А.І. – АФ «Миколаївка», дільничий інспектор міліції Прилуцького МВ УМВС Гарагуля Р.Ю., заступник редактора газети «Прилуччина» Каліш Г.С..

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток села за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2013 рік виступила сільський голова Хоменко В.М..

В ході зборів виступив голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який ознайомив присутніх з основними напрямками розвитку району у 2013 році та відповів на запитання. За результатами спілкування дав ряд доручень відповідним структурам.

З пропозиціями про основні напрямки співпраці господарюючих суб’єктів з територіальною громадою.

Учасники зборів порушували питання щодо капітального ремонту доріг, ремонту приміщень Погребівської ЗОШ І-ІІ ст. та поштового відділення, заміна підлоги в Погребівському СБК та інші.

https://legalaid.gov.ua/