back

Володимир Чернов: об'єкти фонду захисних споруд цивільного захисту повинні бути готовими до використання за призначенням

25 серпня 2023

25 серпня під головуванням начальника районної військової адміністрації Володимира ЧЕРНОВА відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання висвітлено та обговорено ряд питань, які пов'язані із забезпеченням готовності реагування на загрози порушення систем життєзабезпечення на території району, належної підготовки до осінньо-зимового періоду, утримання зовнішніх джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах.

Одним із найактуальніших питань - є питання приведення об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту в стан готовності до використання за призначенням. Особливо це стосується освітніх навчальних закладів, які повинні забезпечити укриття всіх учнів та персонал. Враховуючи реалії нашого часу, дане питання перебуває на особливому контролі керівництва райдержадміністрації.

За результатами обговорення прийняті чіткі рішення із визначеннями відповідних термінів, які покликані забезпечити виправлення усіх виявлених недоліків та унеможливити виникнення їх у подальшому.

 

 
 
 
 
 

 

https://legalaid.gov.ua/