back

Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період - тема наради в РДА

13 вересня 2023

13 вересня під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олега САВЛУЧИНСЬКОГО відбулася нарада за участю керівників підприємств, порушення функціонування та виведення з ладу яких може становити загрозу для життєдіяльності населення.

В ході наради було обговорено питання підготовки вищезазначених підприємств до належного функціонування в осінньо-зимовий період 2023-2024 року. Зокрема, обговорено питання забезпечення альтернативними джерелами живлення, створення необхідного резерву паливно-мастильних матеріалів, проведення інвентаризації автотехніки та інше.

На даний час особливу увагу керівникам підприємств рекомендовано звернути на розроблення (поновлення) систем оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій або небезпечних подій на підпорядкованих підприємствах, призначення відповідальних осіб за вчасне інформування.

За результатами наради опрацьовані шляхи співпраці між керівництвом району та керівниками підприємств, які забезпечують функціонування життєво важливих об'єктів інфраструктури для попередження виникнення загрози або швидкої ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

 

https://legalaid.gov.ua/