back

Захист населення і територій району від надзвичайних ситуацій зимового періоду - тема засідання комісії ТЕБ та НС в РДА

25 жовтня 2023

25 жовтня під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Олесі КІСЛЕНКО відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання висвітлено та обговорено ряд питань, які пов'язані із забезпеченням захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій під час несприятливих погодних умов зимового періоду та підвищення ефективності оперативного реагування при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Зокрема, обговорено та затверджено План заходів підготовки до дій в екстремальних зимових умовах 2023-2024 року та склад районного оперативного штабу з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.

Також обговорено ряд інших важливих питань, які покликані забезпечити належний захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, реагуванням на них, функціонуванням єдиної державної системи цивільного захисту в районі на належному рівні.

За результатами обговорення прийняті чіткі рішення із визначеннями відповідних термінів, які покликані забезпечити виправлення усіх виявлених недоліків та унеможливити виникнення їх у подальшому.

 

https://legalaid.gov.ua/