back

Вітання начальника РВА з Днем працівників сільського господарства

19 листопада 2023

Шановні аграрії Прилуцького району!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята –  Дня працівників сільського господарства!

У цей святковий день маю нагоду подякувати всім, для кого праця на землі є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу.

Робота в полі чи на фермі є нелегкою та потребує від людини певних знань і досвіду, а також особливого ставлення до своєї праці. Господарювати на землі – це не робота, не професія. Це покликання. Лише людина, закохана у свою землю, здатна присвятити своє життя цій нелегкій роботі.

Незважаючи на труднощі в умовах війни, українські сільгоспвиробники не лише боронять Батьківщину, але й самовіддано працюють на аграрному фронті, не маючи впевненості в тому, що наступного року можна буде продати врожай, ні в тому, що можна буде його зібрати.

Під час війни ваша праця стає ще більш значущою та помітною. Низький уклін кожному з вас. Із такими людьми як ви - перемога обов’язково буде за нами. Ворог ніколи не зможе нас зламати. 

Висловлюю вам слова подяки за працелюбність та щедрість душі, за вірність обраній справі.

Нехай втілюються у життя всі світлі задуми на радість вашим родинам, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту усього українського народу. Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Бажаю добра та творчої наснаги, аби ваша плідна праця заколосилася щедрою нивою успіху!

Зробимо усе можливе, щоб спільними зусиллями дійти до омріяної Перемоги!

Зі святом вас!

https://legalaid.gov.ua/