back

Збори громадян відбулися в Валківській сільській раді

21 березня 2013

20 березня 2013 року відбулися збори уповноважених представників Валківської сільської ради. У сході взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та інших органів виконавчої влади, заступник голови районної ради Синенко М.Г., керуюча відділенням ТОВ «Дружба Нова» Назарина Г. Г., дільничний інспектор Середута С. А., депутат районної ради Сірик Л. М., головний інженер Прилуцького РЕМ Кардаш Ю. І., заступник редактора газети «Прилуччина» Каліш Г.С..

Про роботу сільської ради по виконанню Програми економічного та соціального розвитку за підсумками 2012 року прозвітувала в.о. сільського голови Бойченко Л.В..

В ході зборів виступив голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який проінформував громаду про основні пріоритети розвитку району в 2013 році та запропонував напрямки вирішення місцевих питань. В ході виступу голова райдержадміністрації озвучив нові ініціативи Президента України «Діти — майбутнє України» та наголосив, що влада всебічно сприятиме громаді у їх реалізації.

Керуюча відділенням ТОВ «Дружба Нова» Назарина Г. Г. запевнила, що підприємство і надалі братиме участь у вирішення соціальних питань громади, на даному етапі – відкриття ДНЗ.

Також перед громадою виступив заступник голови районної ради Синенко М.Г.

Жителі Валківської сільської ради піднімали питання про утримання доріг на території сільської ради, відкриття ДНЗ, про перепади напруги на лініях електропередач та про розрахунки за оренду земельних паїв.

З усіх піднятих учасниками зборів питань надані роз’яснення та дані доручення відповідним структурам.

https://legalaid.gov.ua/