back

Працівники суду відзначили своє професійне свято

15 грудня 2023

 

Щорічно 15 грудня судова система України відзначає День працівників суду. З нагоди професійного свята сьогодні працівників Прилуцького міськрайонного суду привітав начальник Прилуцької районної військової адміністрації Володимир Чернов.

«Працівники судової системи щоденною працею зберігають суспільну злагоду та політичну стабільність в країні. Упевнений, що суддівський корпус міськрайонного суду завжди буде гарантом забезпечення засад справедливості та законності, формуючи правову культуру серед жителів, їхню повагу до Права та Закону», - відмітив у вітальному слові Володимир Чернов.

Звертаючись до присутніх, очільник району зазначив, що запорукою підвищення авторитету вітчизняної судової системи серед населення є саме професіоналізм, відповідальність і об’єктивність служителів Феміди у прийнятті рішень, їх щоденне чесне служіння законам держави.

Посадовець побажав винуватцям свята миру, невичерпної енергії, успіху, наснаги у роботі, людської подяки за повернуту віру в справедливість.

Під час заходу за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників суду відзнаками райдержадміністрації було нагороджено окремих працівників.

 
https://legalaid.gov.ua/