back

👮 Рядового поліції Олександра КОВАЛЕНКА посмертно нагороджено нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «ХРЕСТ ХОРОБРИХ»

15 лютого 2024

 

 

👮 Рядового поліції Олександра КОВАЛЕНКА посмертно нагороджено нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «ХРЕСТ ХОРОБРИХ».

🛡️ Відзнаку родині загиблого захисника вручив полковник поліції, заступник начальника Департаменту особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада національної поліції України «ЛЮТЬ» Валерій ЮЗВА.

🟢 Олександр КОВАЛЕНКО серед тих, хто віддав за Україну найдорожче - своє життя, і поліг смертю хоробрих на Донеччині 5 вересня 2023 року. Військовий за час служби проявив себе як мужній та відважний воїн, тож за свій героїзм і був удостоєний нагороди, але, на жаль, посмертно...

💠 Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «ХРЕСТ ХОРОБРИХ» вручається військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України за героїчний вчинок, пов'язаний з ризиком для життя під час участі у бойових діях, а також із встановлення та підтримання миру і безпеки.

https://legalaid.gov.ua/