back

Збори громадян відбулися в селах Сухополова та Колісники

26 березня 2013

25 березня 2013 року в селах Сухополова та Колісники відбулись щорічні збори уповноважених представників громади. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, інспектор міліції Прилуцького МВ УМВС Тищенко П.В., представники підприємств – інвесторів.

Сільські голови звітували перед громадою про роботу виконкому сільської ради, про економічний та соціальний розвиток в 2012 році.

В ході обговорення звітів виступив голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який окреслив напрямки розвитку району, наголосив, що політика держави спрямована на розвиток регіонів та запропонував присутнім шляхи розвитку громад.

Жителів Колісниківської сільської ради порушували наступні питання: газифікація населеного пункту, відсутність централізованого водопостачання в с. Колісники, ремонт дороги Прилуки – Левки, заміна воріт на кладовищі, ремонт приміщення ФП в с. Колісники, незадовільна робота телефонного зв’язку, вивіз сміття з населених пунктів, ремонт будинку культури.

Керуючий відділком №1 ТОВ «Прилуцький хлібодар» Козиний Сергій Олександрович запевнив громаду, що підприємство сприятиме громаді у вирішенні вищезгаданих питань.

В ході зборів жителі Сухополов’янської сільської ради піднімали питання підведення газу до с. Полова, заборони руху важковагового транспорту по населеному пункту, ремонту дороги, завершення реконструкції котельні, яка забезпечує теплом ЗОШ І – ІІІ ст. та дошкільний навчальний заклад в с. Сухополова та інші. Представники підприємств – інвесторів: заступник директора по с/г ТОВ «Прилуцький хлібодар» Самусько В.В. та управляючий відділком ТОВ «Агрікор - Холдінг» Вірченко М.І. запропонували громаді допомогу у вирішенні нагальних проблем.

З усіх піднятих учасниками зборів питань надані роз’яснення та дані доручення відповідним структурним підрозділам.

https://legalaid.gov.ua/