back

На Прилуччині поліцейські з мобільним класом безпеки завітали у чотири навчальні заклади

29 квітня 2024

 

Протягом трьох днів співробітники ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції спільно із співробітниками патрульної поліції та рятувальниками провели спільні безпекові заходи для учнів місцевих ліцеїв № 2,7,13 та Охіньківської загальноосвітньої школи. Правоохоронці під час заняття навчали дітей правилам безпечної поведінки.

«Клас безпеки» – це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчання школярів правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмами дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Використовуючи наочність, правоохоронці розповідали дітям про правила дорожнього руху, правила пожежної безпеки, навчили надавати першу домедичну допомогу, а також розказали що робити і куди звертатись при виявленні небезпечних або підозрілих предметів. Також поліцейські нагадали про правила безпечної поведінки в школі, побуті та серед однолітків.

Наприкінці зустрічі правоохоронці закликали учнів не нехтувати елементарними заходами безпеки та наголосили, що при виявленні будь-яких загроз чи небезпеки слід звернутися на лінію 102 або 101.

https://legalaid.gov.ua/