back

Збори громадян пройшли в с. Піддубівка

29 березня 2013

28 березня 2013 року відбулися збори уповноважених представників Піддубівської сільської ради. На зборах було заслухано звіт сільського голови Федоренко В.М. щодо забезпечення виконання сільською радою і виконкомом повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування», а також розглянуто ряд інших питань.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівник ТОВ «КрокУкрЗалізБуд» Андрієвський М.В., представники керівництва ТОВ «Агрікор – Холдінг» депутати районної ради Чижик В.В., Білаш В.І., дільничий інспектор міліції Прилуцького МВ УМВС Гарагуля Р.Ю., заступник редактора газети «Прилуччина» Каліш Г.С.

Жителів села турбували питання ямкового ремонту дороги з твердим покриттям від с. Пологи до с. Піддубівка, підвозу дітей до школи та інші.

В ході обговорення шляхів вирішення проблемних питань перед громадою виступив голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який говорив про пріоритетні напрямки розвитку держави та шляхи реалізації в районі нових Ініціатив Президента України: діти - майбутнє України, запропонував шляхи вирішення проблемних питань та дав ряд доручень відповідним структурам. На всі питання учасників зборів були надані вичерпні відповіді.

https://legalaid.gov.ua/