back

Звертаємо увагу платників податків, що в електронному кабінеті можна отримати Витяг щодо стану розрахунків

14 травня 2024

 

 

Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує, що з 1 травня 2024 року в електронному кабінеті платника є доступним отримання Витягу щодо стану розрахунків (далі - Витяг), починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок).

         Для отримання Витягу платнику необхідно створити Запит за формою «J/F1300207» в приватній частині електронного кабінету у пункті меню «Заяви, запити для отримання інформації», обравши період, за який платник бажає отримати «Витяг з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та сплати єдиного внеску». За кожний рік Запит подається окремо.

Витяг платнику надходить у Електронний кабінет за формою «J/F1400207».

Для платників, які мають податковий борг на день подання Запиту про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС (далі - Запит), розроблено окремий функціонал стосовно розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такою боргу поточною датою. Для цього під час формування запиту необхідно встановити прапорець для розрахунку такої пені. Встановлення прапорця неможливе, якщо у Запиті визначено період: «Минулі роки».

За умови встановлення відповідного прапорця можна отримати інформацію в розрізі платежів. Якщо ж прапорець не встановлений, то платник отримає узагальнену інформацію без поділу на платежі.

У платника при встановленні відповідного прапорця є можливість отримання Витягу з кваліфікованим електронним підписом посадової особи контролюючого органу.

 

          Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

 

https://legalaid.gov.ua/