back

23 травня 2024

СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМНА КАМПАНІЯ “БУДЬ СОБОЮ” ВІД МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Українці можуть долучитися до ЗСУ, вибравши вакансію на офіційному сайті або відвідавши один з рекрутингових центрів для консультації.

RAU підтримує соціальну рекламну кампанію “Будь собою” від Міністерства оборони України. Кампанія спрямована на заохочення громадян долучитися до захисту своєї країни, підкреслюючи важливість індивідуального внеску кожного у зміцнення національної безпеки.

Як долучитися

Підтримати кампанію можна, розмістивши плакати формату А2/А3 на вхідних групах ваших торговельних точок (2-3 шт) по всій країні. На плакатах буде зазначений офіційний сайт QR-код, перейшовши за яким кожен бажаючий зможе вибрати вакансію та приєднатися до української армії. Також на сайті можна знайти інформацію про найближчі рекрутингові центри, де можна отримати консультацію.

Завантажити плакати можна за посиланням: https://www.filemail.com/d/iwchdqijuhnhjwk

Соціальна відповідальність компаній є ключовим елементом у зміцненні національного духу та підтримці українських Збройних Сил. Рекламна кампанія “Будь собою” є чудовим прикладом того, як бізнес та держава можуть об’єднати зусилля заради спільного блага.

Закликаємо членів RAU, інші компанії та організації приєднатися до цієї ініціативи та підтримати українських військових. Разом ми зможемо зробити вагомий внесок у безпеку та процвітання нашої країни.

 
 
https://legalaid.gov.ua/