back

У Прилуках поліцейські встановили особу викрадача майна з комунального пункту обігріву

21 червня 2024

 

 

Співробітники відділу кримінальної поліції Прилуцького райвідділу поліції викрили особу, яка проникла до пункту обігріву в приміщенні місцевої комунальної установи та викрала звідти низку предметів, наданих Товариством Червоного Хреста України в якості благодійної допомоги.

17 червня до поліції надійшло повідомлення, що впродовж останнього місяця було здійснено незаконне проникнення до пункту обігріву, облаштованого у приміщенні місцевої комунальної установи. У будівлі зберігалися речі переданий Товариством Червоного Хреста України як благодійна допомога: аварійні ліхтарі, павербанки, медична аптечка, інше майно. Невідомий крадій зламав вхідні двері та забрав, що зміг винести.

Прилуцькі поліцейські негайно розпочали низку слідчих та оперативно-розшукових заходів. Упродовж доби співробітники кримінальної поліції Прилуцького райвідділу встановили особу, причетну до крадіжки.

Зловмисником виявився 38-річний місцевий мешканець, у минулому неодноразово судимий. Частину викраденого у нього вилучено.

Також поліцейські перевіряють чоловіка на можливу причетність до аналогічних злочинів на території району та області.

Наразі слідчі поліції Прилуччини під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури продовжують досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом вчинення крадіжки в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України).

https://legalaid.gov.ua/