back

В районі стартував місячник Червоного Хреста «Сила гуманності»

03 квітня 2013

1 квітня стартував Всеукраїнський місячник Червоного Хреста «Сила гуманності». Його мета – поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб, хворих на ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт, багатодітних та неповних малозабезпечених сімей.

Під час місячника червонохрестівці, волонтери будуть приймати участь у зборі коштів, одягу, взуття, засобів гігієни, постільної білизни, продуктів харчування, медикаментів для надання допомоги найбільш вразливим категоріям населення.

Волонтерів Червоного Хреста не готує жодний навчальний заклад. Ці люди вчаться доброти в турботі один про одного, в турботі про людей обділених долею. Серед добротворців Товариства - школярі, студенти, люди похилого віку, всі, хто готовий творити добро і милосердя. І так уже 95 років – цього року Товариство Червоного Хреста України відзначає цю дату.

Тож долучимося до Богоугодної справи підтримки найбільш уразливих верств населення: людей похилого віку, інвалідів, хворих на ВІЛ/СНІД, малозабезпечених громадян. Речі, які ще можна використати, продукти, засоби гігієни прохання приносити до районної організації Товариства Червоного Хреста за адресою: м. Прилуки, вулиця Бособрода, 102, тел. 0991977965.

https://legalaid.gov.ua/