back

Відбулися збори громадян в Линовицькій селищній раді

03 квітня 2013

3 квітня відбулися збори уповноважених представників Линовицької селищної ради. На зборах було заслухано звіт селищного голови Назарка О.М. щодо забезпечення виконання сільською радою і виконкомом повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування», а також розглянуто ряд інших питань.

У сході громади взяли участь в.о. керівника апарату райдержадміністрації Шкурат А.М., заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Яковлева Г.Г., заступник начальника управління Держземагентства в Прилуцькому районі Зінченко К. М., інспектор міліції Прилуцького МВ УМВС Покідько Р.В., начальник Цеху телекомунікаційних послуг №21 Чернігівській філії ВАТ «Укртелеком» Веремієнко В.М., заступник редактора газети «Прилуччина» Каліш Г.С.

Перед громадою виступив заступник начальника управління Держземагентства в Прилуцькому районі Зінченко К. М., який відповів на ряд запитань та інформував про зміни у земельному законодавстві.

Жителів села турбували питання щодо незадовільної роботи телефонного зв’язку, низької напруги в електромережі, ремонту приміщення селищної ради, ремонту доріг з твердим покриттям по селищу, капітального ремонту будівлі оглядової вежі, відкриття групи на базі дитячого садочка №1, відновлення каналізаційної мережі від лікарні та ЗОШ І-ІІІст., організації вивозу сміття з населеного пункту.

https://legalaid.gov.ua/