back

Закінчилась приписка юнаків 1996 року народження до призовної дільниці

17 квітня 2013

У відповідності до вимог Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу», розпорядження голови Прилуцької районної державної адміністрації від 26 листопада 2012 року № 523 «Про проведення у січні-березні 2013 року приписки юнаків 1996 року народження до призовної дільниці», була проведена приписка юнаків Прилуцького району до призовної дільниці Прилуцько-Варвинського об`єднаного міського військового комісаріату. Охоплено припискою 100 % юнаків 1996 року народження, які підлягали приписці. Приписка пройшла в установлені терміни. Усього підлягало приписці 134 юнаки, що на 1,5 % менше ніж у 2012 році, з них визнано придатними до військової служби 102 чоловіка, що на 7,4 % більше ніж торік.

За результатами підготовки та проведення приписки слід відзначити в кращій бік наступні сільські (селищні) ради: Дубовогаївська, Линовицька, Малодівицька, Переволочнянська, Жовтнева, Івківська, Лісовосорочинська, Сергіївська, Колісниківська, Білошапківська, Товкачівська. Гірше оформили особові справи приписників і несвоєчасно подали до Прилуцько-Варвинського ОМВК Богданівська і Знам’янська сільські ради.

З метою якісної підготовки до призову громадян 1996 року народження на строкову військову службу затверджено план основних заходів по підготовці молоді 1996 року народження до служби в Збройних Силах України і лікувально-оздоровчої роботи на період від приписки до призову.

https://legalaid.gov.ua/