back

Життєво важливі питання розглянуті на семінарі в райдержадміністрації

19 квітня 2013

19 квітня в райдержадміністрації за участю в. о. керівника апарату райдержадміністрації Шкурата А.М. проведено семінар з сільськими, селищними головами, секретарями виконкомів місцевих рад.

Були розглянуті питання щодо підготовки та відзначення 70–ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років – цьогорічне відзначення Дня Перемоги, проведення весняної акції по благоустрою населених пунктів.

Актуальними на семінарі були питання щодо антикорупційного законодавства в Україні, стану виконання заходів щодо запобігання і протидії корупції в районі в 2012 році, ряд інших, серед яких стан природоохоронних заходів, державної реєстрації оренди земельних ділянок, дотримання норм порядку ведення обліку і звітності при використанні бланків свідоцтв секретарями рад та виконкомів, розвитку сільськогосподарської кооперації як засобу зростання економіки малих виробників сільськогосподарської продукції, що позитивно вплине на соціальний розвиток сільських територій та сільських громад, організації оплачуваних громадських робіт.

https://legalaid.gov.ua/