back

Відбулося чергове засідання спостережної комісії при райдержадміністрації

29 травня 2013

28 травня 2013 року в райдержадміністрації відбулося чергове засідання спостережної комісії при Прилуцькій райдержадміністрації.

Відповідно до Плану роботи спостережної комісії на 2013 рік, на засіданні розглядались наступні питання:

1. Про надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим з відбування покарання.

2. Про стан громадського контролю за звільненими.

Крім членів комісії, у засіданні спостережної комісії взяли участь начальник управління соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації Наталія Бутко та заступник начальника сектору ДІМ МВ (з обслуговування м. Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області, капітан міліції Володимир Кирпа , а також представники окремих сільських рад.

По першому питанню порядку денного начальник управління соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації Наталія Бутко проінформувала присутніх про цілі та задачі соціального захисту осіб, звільнених з місць позбавлення волі, роботу, яка проводиться управлінням соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації у цьому напрямку діяльності.

По другому питанню порядку денного було заслухано представників органів місцевого самоврядування щодо здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів та надання допомоги у соціальній адаптації особам звільненим з місць позбавлення волі у лютому-квітні 2013 року та які проживають на території даних сільських рад.

Із усною заявою щодо допомоги у вирішенні питання надання матеріальної допомоги звернулась одна особа.

За результатами засідання комісії були дані доручення виконкомам окремих сільських рад, керівникам управлінь та відділів райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/