back

Шановні медичні працівники!

14 червня 2013

З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі поздоровлення і побажання.

На всіх етапах історичного буття найгуманнішою, найпотрібнішою сферою людської діяльності була праця лікаря, фельдшера, медичної сестри… Складна, відповідальна, жертовна — вона завжди перебувала в зоні особливої уваги суспільства, адже у ваших руках найцінніший дар людини —її здоров’я і життя.

Сьогодні керівництво країни робить важливі кроки для реформування системи охорони здоров’я. Незважаючи на труднощі й проблеми, які виникають на цьому шляху, Президент України Віктор Янукович наголошує, що Україна буде йти шляхом реформ, але йтиме разом з медичними працівниками і разом з людьми, заходи з підвищення якості медичних послуг будуть впроваджуватися поступово і наполегливо, разом зростатиме і соціальний захист медичних працівників.

В переддень Дня медичного працівника засвідчуємо всім працівникам галузі охорони здоров’я району свою повагу, дякуємо за високий професіоналізм, за самовіддачу і співпереживання у ставленні до пацієнтів. Нехай і надалі ваші професійні та моральні якості слугують інтересам громади, кожного мешканця району. Низький уклін вам за вірність обов’язку, за чуйність, за тривожні будні.

Бажаємо всім працівникам галузі успішної роботи, міцного здоров’я, родинного тепла і благополуччя! А ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ у щоденній сумлінній праці повертаються до вас сторицею.

В. о. голови райдержадміністрації Григорій Мирвода

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/