back

В районі пройдуть Олімпійські дні

20 червня 2013

За ініціативою Національного олімпійського комітету України з 17 червня по 5 липня 2013 року в територіальних громадах району пройдуть Олімпійські дні.

Головною метою заходу є розвиток олімпійського руху, поширення його ідей серед населення району, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом. Про активізацію роботи в даному напрямку у своєму виступі під час церемонії закладки капсули спортивно-розважальної арени у м. Дніпропетровську 21 травня 2013 року, говорив Президент України Віктор Янукович. Про це йдеться в нових соціальних ініціативах Президента України: діти - майбутнє України.

Одним із завдань, яке поставлено перед організаційним комітетом з підготовки та проведення Олімпійського дня на території району, є привернення уваги людей до занять фізичною культурою та спортом.

Олімпійський день пройде у всіх територіальних громадах району. В легкоатлетичних пробігах, а також різноманітних конкурсах та вікторинах на легкоатлетичну тематику зможуть взяти участь, як дорослі, так і діти різних вікових категорій.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/