back

Вітання з днем Державної державної служби

21 червня 2013

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем державної служби!

У процесі здійснення політичних, економічних, соціальних реформ в Україні суттєво зростає роль і значення державної служби як одного з чинників формування української державності. А від ефективності державного управління залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, їх відношення до влади, успішність реалізації політики держави щодо забезпечення стабільного розвитку в усіх сферах суспільного буття.

Сьогодні, йдучи шляхом перетворень, нам потрібно зробити ще дуже багато для того, щоб люди відчули суттєві зміни на краще. Ми твердо віримо, що компетентність, високі моральні і професійні якості державних службовців Прилуччини будуть і надалі спрямовані на розвиток громадянського суспільства, забезпечення прав і свобод людини і громадянина, результативну та стабільну діяльність органів державної влади, відповідно до їх завдань, повноважень і компетенції.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, родинного тепла і благополуччя, земних радощів і нових професійних висот у служінні народу України.

В. о. голови райдержадміністрації Григорій Мирвода

Голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/