back

Відбулося чергове ХХІІ пленарне засідання сесії районної ради

26 червня 2013

26 червня за головування голови районної ради Лариси Татарченко, участі в. о. голови райдержадміністрації Григорія Мирводи відбулося чергове ХХІІ пленарне засідання сесії районної ради.

Рада розглянула 17 питань порядку денного, серед яких: затверджено звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2013 року, внесені зміни до районного бюджету, прийнято до відома звіт постійної комісії районної ради транспорту, будівництва, ремонту доріг та газифікації. Звітувала про роботу редакції в 2012 році редактор газети «Прилуччина» Валентина Матвієнко. Начальник Прилуцького міського відділу (по обслуговуванню міста Прилук та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області Руслан Курамшин вступив зі звітом про стан охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю та профілактики правопорушень на території Прилуцького району. Затвердила районна рада Програму зайнятості населення Прилуцького району на період до 2017 року, розглянула хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами, програми «Питна вода Прилуцького району». Сесією прийняті рішення щодо реформування медичної галузі в районі, зокрема по питаннях про стан надання медичної допомоги на первинному рівні в Прилуцькому районі, створення центру первинної медико-санітарної допомоги, створення 3-х амбулаторій загальної практики – сімейної медицини та центру первинної медико-санітарної допомоги, оптимізації ліжкового фонду, приведення його до нормативних показників.

Також на сесії прийняті рішення щодо переліку об’єктів комунальної власності сіл, селищ Прилуцького району.

Не прийняла сесія рішення щодо компенсаційних виплат при перевезенні пільгових категорій населення.

Учасники засідання прийняли звернення до ВРУ та КМУ, народного депутата Рудьковського М.М. щодо внесення змін до Бюджетного кодексу (ст.55) в питанні доповнення переліку захищених статей видатків та звернення до Укравтодору та народного депутата Рудьковського М.М. щодо роботи структур Укравтодору по розчищенню чагарників обабіч доріг.

Після розгляду питань порядку денного виступили депутати районної ради Олег Нестеренко та Володимир Білаш.

Голова районної ради, закриваючи сесію, привітала учасників засідання з 17-ю річницею Конституції України.

https://legalaid.gov.ua/