back

З днем Конституції України!

27 червня 2013

Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання із знаменним державним святом – Днем Конституції України!

Цього року виповнюється сімнадцять років Основному Закону, який увійшов у суспільне життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України, який визначив людину, її життя та здоров'я, честь і гідність, недоторканність та безпеку найвищою соціальною цінністю.

Найбільший здобуток цього історичного документа полягає в тому, що він визначив вектор цивілізаційного розвитку українського суспільства. Ми ж представники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості маємо злагоджено працювати, щоб конституційно закріплені демократичні засади стали надійним підґрунтям економічного зростання та підвищення добробуту громадян.

Сьогоднішні економічні і соціальні реформи, наближення нашої країни до європейських норм в усіх сферах життя потребують модернізації законодавчого поля. Тому внесення змін до Основного Закону держави повинно стати базою для подальшого розвитку громадянського суспільства, ефективної діяльності усіх гілок влади.

Тож будьмо активними на шляху творення власного життя, на шляху впровадження змін, які змінять його на краще.

Бажаємо всім мешканцям району міцного здоров’я, успішної праці, наполегливості, радості й благополуччя, злагоди в кожній родині, нових звершень на ниві розбудови економічно міцної України, рідного прилуцького краю.

в. о. голови райдержадміністрації Григорій Мирвода

голова районної ради Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/