back

Урочисті збори до Дня Конституції України

27 червня 2013

27 червня за участю в. о. голови райдержадміністрації Григорія Мирводи, голови районної ради Лариси Татарченко відбулися урочисті збори активу району з нагоди 17-ї річниці Конституції України.

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання, в якому взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, керівники підприємств району, представники громадськості, ЗМІ, звернувся в. о. голови райдержадміністрації Григорій Мирвода, який наголосив на значенні Основного Закону держави, необхідності проведення конституційної реформи, закликав до спільної плідної праці на благо України, Прилуччини, відповідально і наполегливо проводити реалізацію соціальних ініціатив, запропонованих Президентом України Віктором Януковичем. У вітальному виступі голови районної ради Лариси Татарченко зроблено акцент на значенні прийняття Конституції України, підвищення відповідальності за реалізацію конституційних норм і положень кожному на своєму робочому місці.

З привітаннями з нагоди 17-ї річниці Конституції України на зібранні активу району виступили директор Подищанської ЗОШ І-ІІ ступенів, член Громадської ради при райдержадміністрації Тамара Власенко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бутко, які акцентували на реалізації права на освіту, на працю. Зокрема було наголошено на виконанні завдань, доручень Президента України щодо сприяння зайнятості молоді, забезпеченню молоді першим робочим місцем, що є пріоритетним у соціальній політиці держави.

https://legalaid.gov.ua/