back

Розвиток бізнесу має служити людям

03 липня 2013

Таку думку висловив голова райдержадміністрації Олег Власенко під час зустрічі з приватними перевізниками, яка відбулася в райдержадміністрації в рамках наради щодо удосконалення системи організації перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування по Прилуцькому району.

Керівник району, акцентуючи увагу на сприянні владних органів, відповідних дозвільних структур діяльності перевізників, наголосив на відповідальній роботі підприємців щодо надання якісних послуг по перевезенню пасажирів. А для цього повинні дотримуватись умови договорів на перевезення, має бути забезпечена технічна справність автотранспорту, повинна бути належна культура обслуговування. Особливо важливою стороною має бути виважена і реальна вартість проїзду.

Враховуючи те, що сьогодні в державі, на виконання завдань Президента України щодо проведення державних економічних реформ, суттєво спрощені дозвільні та реєстраційні процедури, встановлено прозорі механізми започаткування й закриття бізнесу, звужено сфери прямого адміністративного контролю з боку держави, все ж у сфері здійснення перевезень пасажирів мають діяти чіткі вимоги, адже йдеться про безпеку, здоров’я і життя людей.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко наголосив на тому, що влада і суб’єкти підприємництва будуть працювати в системі діалогу, приймаючи при необхідності договірні компромісні рішення, що забезпечить нормальну, ефективну роботу перевізників, а це в результаті сприятиме покращенню транспортного забезпечення мешканців Прилуцького району.

https://legalaid.gov.ua/