back

Голова райдержадміністрації Олег Власенко відвідав родину, яка тимчасово перебувала в Чернігівському обласному соціальному центрі матері та дитини «Батьки й дитина разом»

10 липня 2013

9 липня в рамках Дня родини голова райдержадміністрації Олег Власенко відвідав сім’ю, яка тимчасово перебувала в Чернігівському обласному соціальному центрі матері та дитини «Батьки й дитина разом» та яка на даний час, завдяки сприянню районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді має постійне місце проживання в с. Ряшки Прилуцького району.

Разом з головою райдержадміністрації до родини завітали сільський голова Світлана Чебакова, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Дементьєва та соціальний працівник Любов Сірик, який супроводжує дану сім’ю.

Візит організовано з метою забезпечення соціальної підтримки, матерів з дітьми, що опинились у складних життєвих обставинах, що є одним з пріоритетних завдань визначених Новими соціальними ініціативами Президента України Віктора Януковича: «Діти – майбутнє України», зазначив у своєму інтерв’ю засобам масової інформації голова райдержадміністрації Олег Власенко.

Голова райдержадміністрації наголосив, що важливість роботи Центру важко переоцінити, оскільки жінка має шанси до реінтеграції в суспільство у майбутньому. Протягом усього періоду перебування в центрі родина отримує кваліфіковану допомогу психолога, юриста, соціального працівника, медсестри та інших фахівців. Молоді матері мають можливість навчатись та відвідувати професійні курси.

Завданням для органів місцевої влади є подальший супровід жінок після вибуття із центру, адже важливим етапом є налагодження стосунків жінки із соціальним оточенням.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/