back

Голова райдержадміністрації взяв участь у позачерговому пленарному засіданні 23 сесії районної ради шостого скликання

31 липня 2013

31 липня за головування голови районної ради Лариси Татарченко, участі голови райдержадміністрації Олега Власенка відбулося позачергове пленарне засідання 23 сесії районної ради шостого скликання.

Рада розглянула 6 питань порядку денного, серед яких: про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік», про затвердження технічних документацій по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок, про стан справ в галузі рослинництва у сільськогосподарських підприємствах Прилуцького району, про визнання повноважень депутата районної ради, про внесення змін до складу Президії районної ради та про внесення змін до складу постійних комісій.

Перед депутатами районної ради виступив голова райдержадміністрації Олег Власенко, який висловив надію на тісну співпрацю, як з радою вцілому, так і з кожним депутатом окремо. Голова райдержадміністрації в своєму виступі визначив першочергові завдання, серед яких: «Чи не найболючіша проблема для району - ремонт доріг. Нинішній їх стан не дає можливості забезпечити стабільне автобусне сполучення між населеними пунктами, своєчасне надання медичної послуги, крім того по даним напрямкам проводиться підвіз учнів до базових шкіл. Значна частина автошляхів потребує негайного проведення капітального ремонту, адже більшість доріг було збудовано в 70-х роках минулого століття. І це є одним з головних завдань, яке Президент України В. Янукович ставить перед органами влади різного рівня на 2014 рік.

Досить актуальним в наш час є питання централізованого водопостачання населених пунктів і ми будемо працювати в цьому напрямку.

Діти – наше майбутнє і для їх розвитку ми повинні створити всі необхідні умови, це декларує Президент України в Нових соціальних ініціативах. Тож у планах: розширення мережі дошкільних закладів та створення умов в ЗОШ для ефективного навчання та розвитку наших діток. Адже населений пункт живе і розвивається коли в ньому є діти.» Також Олег Власенко окреслив пріоритети районної влади в напрямку розвитку району.

По завершенню свого виступу голова райдержадміністрації відповів на запитання депутатів.

https://legalaid.gov.ua/