back

Прилуцька об’єднана Держфінініспекція за січень-липень 2013 року забезпечила відшкодування втрат на 932,17 тис. грн.

06 серпня 2013

Фахівці Прилуцької об’єднаної Держфінініспекції протягом січня-липня 2013 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 932,17 тис.грн До бюджетів різних рівнів, установ, підприємства та організацій додатково надійшло 761,95 тис. грн.

За матеріалами контрольних заходів керівниками місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийнято 22 управлінських рішень, правоохоронними органами розпочато 9 досудових розслідувань.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 37 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної – 4 посадових осіб, 1 особу звільнено із займаної посади.

До суду пред’явлено5 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів. Також перед органами прокуратури та керівниками установ та організацій ініційовано 9 позовів.

Від початку 2013 року у 19 випадках до підприємств, установ та організацій, на яких під час ревізії виявлено порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштам та призупинення бюджетних асигнувань.

https://legalaid.gov.ua/