back

Район готується до відзначення 22-ї річниці незалежності України, Дня Державного Прапора України та 90-річчя утворення Прилуцького району

09 серпня 2013

9 серпня на засіданні організаційного комітету з підготовки до відзначення 22-ї річниці незалежності України, Дня Державного Прапора України та 90-ї річниці утворення Прилуцького району, яке провів голова райдержадміністрації Олег Власенко, було проаналізовано хід підготовки до відзначення цих важливих свят.

23 серпня відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, акція з врученням паспортів «Я - громадянин України», офіційний прийом та нагородження головою райдержадміністрації кращих виробничників, підприємців, представників інтелігенції, активістів громадського життя.

Головному державному святу та 90-річчю утворення Прилуцького району будуть присвячені масштабні урочистості, які пройдуть 25 серпня в селі Манжосівка. Велика програма свята включатиме проведення Спасівського ярмарку, представлення сільських, селищних громад, проведення турніру з боксу та кікбоксінгу «Прилуцький герць», V фольклорно-етнографічного фестивалю «Відродження» за участю творчих колективів району та гостей, інших розважальних заходів, які триватимуть упродовж усього дня. Завершиться святкове дійство яскравою молодіжною програмою та проведенням салюту.

https://legalaid.gov.ua/