back

На нараді в райдержадміністрації

19 серпня 2013

19 серпня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів робочу щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Представивши учасникам наради першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Бобошка, голова райдержадміністрації акцентував увагу на організації проведення заходів до 22-ї річниці незалежності України, Дня Державного Прапора та 90-ї річниці утворення Прилуцького району.

В ході наради були розглянуті робочі питання щодо стану справ в галузі сільськогосподарського виробництва, зокрема підготовки до проведення посіву озимини, розрахунків інвесторів за оренду землі з власниками земельних часток (паїв). Особливо керівник наголосив на організації Спасівського ярмарку 25 серпня, який повинен мати соціальне спрямування і забезпечувати реалізацію політики продовольчої безпеки регіону, як визначає Президент України В. Янукович у завданнях та дорученнях щодо забезпечення продовольчої незалежності держави.

Обговорені на нараді бюджетні питання, актуальні питання підготовки району до опалювального сезону, готовності шкіл до нового навчального року,зокрема в напрямку використання енергозберігаючих технологій, використання альтернативних джерел енергії, адже як визначає Глава держави: "Оптимізація енергопостачання та енергоспоживання відіграватиме важливу роль у процесі соціально - економічної модернізації".

Розглянуті також питання роботи Пенсійного фонду, служб соціального захисту населення та соціального супроводу функціонально неспроможних сімей, перевезення пільгових категорій населення, ряд інших.

За підсумками детального аналізу визначених напрямків роботи районної державної адміністрації, районних організацій і служб на тиждень, голова райдержадміністрації дав низку доручень.

https://legalaid.gov.ua/