back

Спасівський ярмарок запрошує

22 серпня 2013

25 серпня в селі Манжосівка, в урочищі Глинище, відбудуться святкові урочистості з нагоди 22-ї річниці незалежності України та 90-ї річниці утворення Прилуцького району.

Програму урочистих святкових заходів з 10-ї години відкриє Спасівський ярмарок, де кожен бажаючий зможе купити все, що душа забажає.

Організація ярмарку має соціальне спрямування, а тому купити сільськогосподарську продукцію в товаровиробників району можна за цінами нижчими від ринкових. Тут сільгосппідприємства ТОВ «КрокУкрЗалізБуд», СТОВ «Цукровик», Прилуцька дослідна станція, птахофабрика «Прилуцька», фермерські господарства «Промінь», «Світанок», інші будуть реалізувати зерно і цукор, борошно і крупи, олію, м'ясо і м’ясопродукти, мед, молочні продукти, продукти харчування власного виробництва.

Атмосфера ярмаркового дійства дозволить не лише поповнити свої продовольчі запаси на зиму, а й задовольнить усі потреби учасників і гостей свята. Бо тут, упродовж дня, триватимуть захоплюючі видовища, які розважать кожного, наповнять враженнями і позитивними емоціями.

Тож, всі на свято! Щоб повеселитися від душі і скупитися за невеликі гроші!

Організаційний комітет

https://legalaid.gov.ua/