back

Урочистості до Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України

23 серпня 2013

23 серпня біля приміщення райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації Олега Власенка, голови районної ради Лариси Татарченко, їх заступників, керівників управлінь і відділів райдержадміністрації, депутатів районної ради, представників громадськості відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

В ході святкових урочистостей проведено нагородження кращих працівників усіх галузей господарського комплексу району, відбулася акція «Я – громадянин України» з вручення паспортів громадянина України 11 юнакам і дівчатам, яким виповнилося 16 років і які вже мають досягнення в навчанні, мистецтві та спорті, активні в громадському житті.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко привітав учасників церемонії, усю районну громаду з Днем Державного Прапора України та 22-ю річницею незалежності України, наголосивши, що головне свято своєї державності Україна зустрічає в мирі і прагненні вирішити корінні питання розвитку і функціонування суспільства й держави через здійснення відповідних реформ, нових соціальних ініціатив Президента України, метою яких є нарощування економічного потенціалу країни й покращення життя українського народу.

Привітала зібрання з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України голова районної ради Лариса Татарченко.

Від молоді району учениця Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Катерина Глущенко запевнила, що юне покоління буде з гідністю нести звання громадянина України, забезпечуватиме виконання обов’язків та реалізувати свої права, всю свою енергію спрямовуватиме на розвиток і розквіт Української держави.

https://legalaid.gov.ua/