back

Голова райдержадміністрації Олег Власенко: «Всі зусилля спрямовуємо на покращення життя людей»

20 вересня 2013

19 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко взяв участь в урочистих заходах святкування 70-х роковин визволення від фашистських загарбників та днів сіл яблунівської та канівщинської сільських громад.

Вітаючи мешканців села Яблунівки голова райдержадміністрації зазначив, що Яблунівці, як колишньому районному центру, довелося пройти непрості випробування. І в роки Великої Вітчизняної війни, і в роки повоєнної відбудови. Сучасний розвиток також став своєрідним тестом на життєздатність сільської громади. Останніми роками, об’єднуючи зусилля органів влади, мешканців села вдається напрацювати позитивні підходи у вирішенні багатьох питань життєзабезпечення села. Саме на виконання завдань державної політики, реалізації в районі Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», доручень і вимог Президента України Віктора Януковича щодо підвищення якості життя ми всі зусилля спрямовуємо на покращення життя людей, де б вони не проживали.

Гордістю Яблунівки став відремонтований дитячий дошкільний навчальний заклад, зовсім нещодавно виділені кошти на ремонт дороги і вже вчора, як зазначила сільський голова Валентина Піддубна, впорались з «дорожньою проблемою», а тільки стане на погоді - буде відремонтована дорога до церкви. З інвесторами складаються непогані стосунки, рівень орендної плати за використання земельних ділянок має тенденцію до зростання. Щодо функціонування медичної установи, то керівник району наголосив, що належний рівень надання медичних послуг населенню під контролем районної влади. Олег Власенко вручив Яблунівській загальноосвітній школі систему підключення до мережі Інтернет. Є й надалі багато планів та задумів. Отже, визначаючи пріоритети, державні структури, органи місцевого самоврядування при залученні бізнесових структур будуть створювати умови для подальшого підвищення рівня життя людей.

В Канівщині, хоч і меншому населеному пункті, функціонує школа і дошкільний навчальний заклад. Завдяки старанням сільської та районної влади, підтримці господарюючих структур також вдається покращити умови навчання та виховання дітей – виділені кошти на заміну котлів шкільної котельні, що й буде зроблено в короткі строки найближчим часом.

Відповідна увага надається людям похилого віку, ветеранам сільськогосподарського виробництва, соціальної сфери. Сьогодні, в ході урочистих заходів, були вшановані сільські трудівники, на чиї плечі тягли роки післявоєнної відбудови, тяжка селянська праця «від зорі до зорі». По закінченні святкової концертної програми для них був організований святковий обід, а головне ветерани – змогли поспілкуватись між собою, зустрітись з керівником району.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко наголосив, що сьогодні держава, Президент України Віктор Янукович роблять все можливе для того, щоб люди старшого покоління, які все життя працювали, особливо в селі, відчували постійну увагу і підтримку.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/