back

Голова райдержадміністрації Олег Власенко провів щотижневу робочу нараду

23 вересня 2013

23 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Голова райдержадміністрації підвів підсумки роботи райдержадміністрації за минулий тиждень, визначив завдання на тиждень, що розпочався. Зокрема, в ході наради були розглянуті робочі питання господарського спрямування, серед яких готовність до пуску тепла в заклади, які опалюються твердим паливом, роботи по ряду шкільних котелень, в тому числі прийом шкільної котельні до роботи в Сухопов'янській ЗОШ І-ІІІ ст., ремонту районного будинку культури. Обговорені питання підключення шкіл до мережі Інтернет, проведення в районі місячника ТЧХ «Назустріч дітям», підготовки урочистостей до Дня працівників освіти, реалізації державної програми забезпечення лікарськими препаратами хворих на гіпертонію.

Розглянуті на нараді бюджетні питання, стан справ в галузі сільськогосподарського виробництва, зокрема розрахунків з власниками земельних часток (паїв), збирання осінніх культур, які призупинились у зв’язку зі складними погодними умовами. Керівник акцентував увагу на відповідальній роботі структур, які забезпечують державні соціальні гарантії – управліннях Пенсійного фонду та соціального захисту. Визначено формат проведення семінар-наради представників правоохоронних органів з сільськими, селищними радами.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/