back

Влада дбає про покращення та забезпечення якісних умов життя населення

26 вересня 2013

25 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко та начальник Прилуцького міського відділу (з обслуговуванням м. Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області Руслан Курамшин провели спільну нараду з головами сільських, селищних рад, керівниками сільгосппідприємств району та дільничними інспекторами міліції.

В ході наради було розглянуто питання співпраці дільничних інспекторів міліції з сільськими, селищними радами в напрямку забезпечення громадського порядку на підвідомчих територіях.

Заступник начальника Прилуцького міського відділу (з обслуговуванням м. Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області Олександр Борисенко проаналізував стан громадського порядку в населених пунктах району та окреслив основні завдання співпраці. В обговоренні взяли участь сільські, селищні голови, які внесли конкретні пропозиції щодо покращення даної роботи.

Начальник управління ветеринарної медицини в Прилуцькому районі Анатолій Кірієнко ознайомив учасників наради з вимогами законодавства щодо збору, транспортування, переробки, утилізації (знищення) трупів тварин та відходів тваринного походження та проаналізував стан дотримання норм законодавства на території району.

Голова райдержадміністрації Олег Власенко в ході наради поставив ряд завдань, щодо розглянутих питань та підкреслив, що влада повинна дбати про покращення та забезпечення якісних умов життя населення.

В нараді взяли участь: заступники голови райдержадміністрації Володимир Бобошко та Григорій Мирвода, керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко.

Відділ організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/