back

Відбулася чергова 25-а сесія районної ради шостого скликання

27 вересня 2013

27 вересня за участю голови районної ради Лариси Татарченко, голови райдержадміністрації Олега Власенко відбулася чергова двадцять п’ята сесія районної ради шостого скликання.

Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2013 року, внесли зміни до бюджету на 2013 рік, взяли до відома звіт постійної комісії районної ради з питань енергетики, зв’язку, житлово-комунального господарства, благоустрою та управління комунальною власністю, інформації про виконання районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року та ефективності використання земельних ресурсів агроформуваннями, іншими користувачами, дотримання вимог земельного законодавства.

Затверджено на сесії Програму місцевих стимулів для медичних працівників Прилуцького району на 2014-2017 роки, метою якої є вирішення питань кадрового забезпечення лікарями галузі охорони здоров’я району. Депутатами також затверджено Положення про забезпечення безкоштовного підвезення педагогічних працівників у сільській місцевості до місця роботи та в зворотному напрямку на 2014-2018 роки, технічну документацію на визначення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Не прийняті депутатами рішення по двох питаннях порядку денного, які стосувалися реорганізації фельдшерсько-акушерських пунктів в селах Маціївка, Перше Травня та об'єднання ФП сіл Високе та Смош.

Також сесія розглянула та прийняла рішення по ряді питань, що стосувалися зменшення розміру орендної плати на орендовану частину нежитлового приміщення, індивідуально визначене майно (транспортні засоби) КП «Агпромінвест», передачі автомобіля відділу освіти, зняла з контролю ряд рішень районної ради.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати обласної ради від мажоритарних виборчих округів Прилуцького району Людмила Андрієвська та Ніна Косенко.

https://legalaid.gov.ua/