back

На нараді в райдержадміністрації

30 вересня 2013

30 вересня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів розширену апаратну нараду з відповідальними працівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб. На нараді були розглянуті питання стану реалізації нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» в Прилуцькому районі та заслухано звіт про роботу загального та по забезпеченню доступу до публічної інформації відділу райдержадміністрації за підсумками 8-и місяців 2013 року та основних питань організації роботи з документами в райдержадміністрації.

По першому питанню доповідала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бутко, Вона наголосила, що нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» спрямовані на захист дітей і передбачають збільшення державної підтримки, зокрема, дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та сімей, які виховують таких дітей. По другому питанню проінформувала учасників розширеної апаратної наради Тетяна Кизенко.

По завершенні розширеної наради голова райдержадмінстрації Олег Власенко провів нараду з заступниками голови, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

Були обговорені питання початку опалювального сезону, зокрема в закладах освіти та охорони здоров’я, який розпочинається днями, підключення закладів освіти до мережі Інтернет, підготовки до відзначення Дня педагогічних працівників, бюджетні питання, роботи галузі сільськогосподарського виробництва, Пенсійного фонду, центру зайнятості, роботи з документами в райдержадміністрації, внесення змін до консультативно-дорадчих органів, особливій відповідальності соціальних працівників в період початку опалювального періоду, зокрема на забезпеченні безпеки людей похилого віку.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/