back

Розширена апаратна нарада в райдержадміністрації

27 січня 2014

27 січня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На розширеній апаратній нараді були розглянуті питання: про організацію роботи відділу ведення Державного реєстру виборців, про стан виконання в райдержадміністрації Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05.05.2011 № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», про участь голови райдержадміністрації Олега Власенка у Міжнародній сільськогосподарській виставці «Зелений тиждень» у Берліні.

В ході наради також були підведені підсумки роботи за минулий тиждень та розглянуті питання життєзабезпечення району на найближчу перспективу. Зокрема була обговорена робота житлово-комунального господарства в зв’язку з погіршення погодних умов, контроль за станом доріг. Обговорені бюджетні питання, освіти, охорони здоров’я та соціального захисту.

За підсумками наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.



Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/