back

Голова райдержадміністрації відвідав Сергіївку

29 січня 2014

29 січня голова райдержадміністрації Олег Власенко провів виїзний особистий прийом на території Сергіївської сільської ради, де зустрівся з громадою села та депутатами. Побував голова райдержадміністрації і в закладах, які діють на підвідомчій території.

Пікуд час зустрічі з мешканцями села були обговорені питання економічного та соціального розвитку населеного пункту. Зокрема, були розглянуті найбільш проблемні питання: пільгового перевезення громадян, проведення ремонту доріг, газифікації села, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, підвищення плати за молоко та реформи медичної галузі.



Саме сьогодні, 29 січня, в День пам’яті героїв Крут, голова райдержадміністрації Олег Власенко відвідав Сергіївську загальноосвітню школу де побував на історичних читаннях для учнів середньої та старшої ланки «Крути – шлях у вічність».



Спілкуючись з учнями, голова райдержадміністрації наголосив, що самопожертва в ім'я Вітчизни української молоді під Крутами є прикладом патріотизму та любові до рідної землі. І тому в цей пам’ятний, героїчний і трагічний день української історії, ми вклоняємось героям, вшановуємо юних лицарів в ім’я нинішніх ровесників, яким виконувати їхній заповіт – розбудовувати незалежну, соборну, демократичну Україну.

Звертаючись до учнів голова райдержадміністрації, підкреслив, що сьогодні молоді люди, беручи уроки минулого, мають зміцнювати свій патріотизм, берегти і відновлювати традиції свого народу, поважати свою історію. «Саме молодь буде основою завтрашнього громадянського суспільства України. Це є підґрунтям для оптимізму та віри в успішне майбутнє України»,-саме на цьому і наголошує Президент України.

За підсумками робочої поїздки голова райдержадміністрації Олег Власенко дав ряд доручень відповідним службам

https://legalaid.gov.ua/